CA SA ASIGURI longevitatea unei relatii, trebuie sa tii cont de elementul care cimenteaza un cuplu: sexul! Daca partenerul tau nu este multumit de viata voastra sexuala, risti sa se plictiseasca repede si sa-si ia zborul. Nu asa ai face si tu in locul lui?

Ca sa transformi sexul in cel mai bun aliat al tau, iata opt sfaturi, pe care daca le vei aplica, il vezi zapaci in pat.

1. Priveste-te in oglinda!

Nimic nu este mai excitant decat sa te vezi in timpul ”actiunii”. Nici nu iti poti imagina potentialul sexual al unei oglinzi. Bine plasata, va sti sa-ti condimenteze noptile sau… zilele fierbinti.

2. Puneti imaginatia in miscare!

Daca iti este teama de rutina, fii inventiva, fa scenarii care sa-ti aprinda dorinta. De ce sa nu inventezi o cutie cu idei, in care tu si partenerul sa strecurati biletele cu gandurile voastre cele mai ascunse in materie de sex?

3. Fiti spontani!

Partenerii care formeaza un cuplu de multa vreme au tendinta sa-si ritualizeze partidele de amor. Sa faci sex mereu in aproape aceeasi pozitie este frustrant.

Mizati amandoi mai degraba pe spontaneitate. Iti trece prin cap o pozitie pe care nu ati mai incercat-o pana acum, atunci puneti-o in aplicare fara sa mai asteptati!

4. Mizeaza pe noile tehnologii!

Pentru ca momentul in care faceti dragoste sa fie ca un adevarat foc de artificii, nu ezita sa-ti tachinezi partenerul.

Trimite-i SMS-uri sau mail-uri explicite cand este la serviciu, iar seara cronometreaza timpul record in care se va dezbraca dupa ce va trece pragul casei. Vei fi uimita de rapiditatea lui si de cat de dornic este sa faca amor cu tine.

Citeste mai mult pe STL.ro

Anunțuri